Pages

Friday, September 15, 2017

KURUNG XYLIA


Tampil penuh gaya dengan Kurung Xylia
Effect kurus 2 dalam 1
Xylia kami datangkan pleated pada butang di bahagian pinggang membuatkan anda kelihatan ramping daripada biasa.
Butang hanya di bahagian depan sahaja ada side slit ( belahan di tepi)
Boleh juga digayakan dengan seluar.
Ada zip untuk nursing dan zip di tangan untuk memudahkan solat
Material Soft Polycrepe membuat anda rasa selesa 
Skirt A cut memudahkan langkah anda 

Promosi Bulan September
RM99 Free Pos

Untuk pertanyaan:-
whatsapp 014 81246464










Thursday, August 24, 2017

BLOUSE AURORA


Blouse Aurora
Material polycrepe
Sangat selesa
Lipatan pleated di sisi depan baju
Nursing Friendly (hidden zip)
Wudhu' friendly ( butang )
Mudah dijaga
Tahan lasak
6 pilihan warna yang menawan

RM69
Free Pos ke seluruh Malaysia

Untuk order:-
whatsapp 0148126464















Monday, August 14, 2017

KURUNG KAYLA 3.0


Kurung Kayla 3.0
Seindah dan secantik namanya
Tampilkan kelainan dengan hisan butang di tangan
dan bahagian bawah baju
Belahan di bahagian bawah baju menampilkan gaya feminin
Elegance in simplicity
Sesuai digayakan ke pejabat atau apa jua suasana
Nursing friendly
Tampil dengan 8 warna menarik
Material dari soft polycepe
Sangat selesa dipakai dan mudah digosok
Harga RM125 je sis
free postage lagi
Kualiti material dan jahitan pula mantap
Berbaloi sis

Macam mana nak order???
whatsapp 014 8126464











Saturday, August 5, 2017

QAMRA BAJU KURUNG


Qamra..Secantik rembulan
Apa yang best sangat dengan qamra ni?

Hujung lengan dan baju dijahit pleated.Tampak kelainan untuk design ni
Nampak sweet dan bergaya gitew
Material super selesa
Cotton linen-senang iron,susah berkedut,tak mengecut selepas dicuci
Jahitan kemas dan skirt susun belakang
Cutting loose dan cantik terletak
Ada span nipis dibahu
memang favourite mommy2lah ni
Ada poket di sebelah kanan
Saiz S-4XL
Harga???
Terlajaklah berbaloi dengan features yang kami sediakan untuk anda.
RM139 termasuk pos

HARGA PROMO
RM129 termasuk pos
Anda jimat lagi RM10 tau..

Combo 2 pasang
RM239 termasuk pos

QA01 Pink Plum
QA02 Lime Green Apple
QA03 Red
QA04 Navy Blue
QA05 Peacock Blue

Untuk order:-
whatsapp 014 8126464















Tuesday, July 25, 2017

KURUNG DAYANA


Elegance in simplicity
Jom tampil anggun dengan gaya simple
Kurung ala-ala kemeja
Sesuai juga untuk ke pejabat atau aktiviti santai

Kurung Dayana..tampilkan kelainan dengan siapa butang ala-ala baju kemeja di bahagian pergelengan tangan..tampak feminin dan anggun dengan gaya kombinasi warna butang yang kontra

Apa lagi kelebihan baju kurung dayana???
Nursing friendly
wudhu' friendly
Material soft polycrepe yang selesa dipakai dan senang digosok
Ini adalah kurung 2 in 1..Kenapa???
Kerana cantik juga jika dikenakan dengan seluar
Tampil dengan 5 warna yang menarik
Harga RM125 je sis..free pos lagi
Murahkan..kualiti material dan jahitan pula mantap
Berbaloi sis
Diulangi..

RM125 Free pos
 whatsapp 014 8126464