Pages

Tuesday, January 24, 2017

KURUNG KAYLA


Kurung Kayla
Belahan di bahagian bawah baju menampilkan gaya feminin
Sesuai digayakan ke pejabat atau apa jua suasana
Nursing friendly
5 warna yang menarik
Bajunya boleh digayakan dengan seluar juga..2 in 1 style
Material dari soft polycrepe
Sangat selesa dipakai dan mudah digosok

RM119 Free Pos

whatsapp 014 8126464










Thursday, January 19, 2017

BLOUSE IFFAT


Blouse polos yang sangat selesa & bakal meletops
Blouse Iffat nama diberi
Kami janjikan kehebatan Iffat:-
Material Soft Linen lembut dan serap peluh
Nursing & wudhu' friendly
Cutting baju loose,laser cut
Saiz S-XXXL
RM69 termasuk pos  Seluruh Malaysia
7 kaler special sangat klassik

Rugi tak grab tau..
Sebab Blouse Iffat sangat sesuai nak pakai ke mana saja
Selamat juga untuk yang berbadan besar keran acorak plain
Dah tu boleh matching pakai dengan skirt @ seluar, pasti meletops

Whatsapp 014 8126464













Tuesday, January 17, 2017

KURUNG DIAN


Tampil bergaya dan anggun dengan Kurung Dian
Design menawan hati tertawan
Nursing Friendly
Material Polycrepe berkualiti dan sangat selesa dipakai
Less iron
Sesuai untuk mereka yang aktif dan pentingkan masa
Tahan lasak dan jdah dijaga
Stail A Cut
Takde sorok-sorok
Material polycrepe ni memang ada peminatnya yang tersendiri
Alhamdulillah feedback sangat baik
Stok terhad
Jom Jadikan Kurung Dian koleksi peribadi anda

RM119 Free Pos

Whatsapp 014 8126464











Thursday, January 5, 2017

RAUDHA SUIT


Suit Daripada material Como Crepe yang lembut, selesa ,beralun.tahan lasak,
tidak jarang & less iron
Untuk baju ada zip depan nursing friendly
zip tangan wudhu friendly
Poket sorok di kanan
Yang penting,sopan & manis dipakai
Sesuai digayakan untuk harian & santai
Boleh mix & match seluar dan baju dengan skirt bercorak dan sebagainya mengikut citarasa
Untuk seluar ada zip sembunyi di depan
Pinggang separuh getah
Poket di kanan 
potongan selesa dipakai
Harga sangat berpatutan dengan kualiti jahitan dan potongan
RM109 
Kos pos kami tanggung

Untuk order
whatsapp 014 8126464









Sunday, January 1, 2017

MELYNA EXCLUSIVE PRINTED


Melyna Exclusive Printed
7 Design bercorak yang direka khas memikat & membuatkan anda istimewa dari yang lain
Material :-Lycra luar biasa
Permukaan material seakan satin & licin
Tidak mudah kedut
Yang penting ironless
Nursing & wudhu' friendly
Hujung lengan dijahit getah dengan kemas
Saiz S-3XL
100% gerenti puashati
RM119 Free Postage

Untuk Order
Whatsapp 014 8126464